Omegon BinoView achromate 1000x LED (33128)

Omegon BinoView achromate 1000x LED (33128)

1 610,00 RON
Descrierea produsului
Producator: Omegon
Model: Binoview 33128


Descriere

Omegon BinoView - microscopul biologic pentru școală, studiu și profesie

Pentru cei care caută un microscop pentru cerințe sofisticate, doresc o optică foarte bună precum și o mecanică precisă. Ambele combină Omegon BinoView într-un singur instrument. Astfel este ideal pentru aplicații serioase pentru școlari, studenți și chiar pentru utilizări industriale. Dar chiar și exploratorii amatori și cei pentru care microscopia este un hobby pot să-și facă de cap cu Binoview. Acest microscop poate fi utilizat în multe instituții edcaționale. Experiența și cercetarea încep întotdeauna de la cele mai mici lucruri spre cele mai mari.

Masă în cruce cu scală Nonius și buton de focalizare fină în două axe

Pe o masă în cruce mare de circa 130x130mm găsiți locul pentru preparat și fixați poziția acestuia cu ajutorul unei cleme. Prin intermediul butonului de focalizare fină și scalei Nonius ajustați obiectul. Totul se poate întâmpla în timp ce admirați preparatul. Zburați la fel de simplu ca un elicopter prin spațiul vast al unei fibre musculare sau pe aripa unui țânțar.

Putere de mărire 40x-1000x

Microscopul Omegon Binoview are un interval de mărire uriaș de la 40x la 1000x. Prin alegerea obiectivului dorit cu revolverul, ajustați simplu și rapid următoarea putere de mărire. Pentru aceasta 3 din 4 obiective sunt prevăzute cu arc. Astfel sunt evitate stricăciunile în cazul în care atingeți accidental preparatul.

Pentru puterea de mărire de 1000x Binoview are un obiectiv cu submersie în ulei.

Binocular cu rotire 360°

Pentru observații absolut comode observați cu ambii ochi. Cu doi ochi vă puteți bucura de obiect întotdeauna mai mult timp și mai plăcut. Distanța interpupilară și dioptriile sunt bineînțeles reglabile. Pentru un confort și mai mare: binocularul se poate roti la 360°. Astfel puteți observa comod din toate direcțiile.

Focalizare cu buton de reglare fină

Pe ambele părți ale microscopului găsiți butonul de focalizare fină. Cu acesta focalizați cu precizie și la puteri de mărire ridicate. Cu butonul de reglare fină veți face o focalizare cu precizie milimetrică.

Diafragmă de câmp

Cu diafragma de câmp reglați intensitatea luminii de pe preparatul dumneavoastră. Prin combinarea fasciculelor de lumină recunoașteți după plac mult mai multe detalii, deoarece contrastul este îmbunătățit enorm.

Oculare de câmp larg și obiective de înaltă calitate

Două oculare WF10x de câmp larg asigură un câmp vizual mare.

Iluminare cu LED: scufundare completă în lumină

Microscopul dumneavoastră are un iluminator LED super-luminos deoarece la puterea de mărire 1000x aveți deja nevoie de multă lumină. Preparatele sunt albe și astfel au o reprezentare neutră. Prin intermediul unui dimmer reglați intensitatea dorită a luminii continuu variabil de la poziția 1 la poziția 8.

Avantajele pe scurt:

  • microscop biologic pentru cerințe ridicate
  • pentru școală, studiu, sau profesie
  • observați cu ambii ochi: vizualizare binoculară
  • 2 oculare cu câmp vizual mare
  • focalizare cu buton de reglare fină și scală milimetrică
  • masă în cruce cu scală Nonius și buton de reglare fină în două axe
  • putere de mărire 40-1000x cu imersiune în ulei
  • diafragmă de câmp pentru un contrast mai bun
  • vizualizare comodă: binocular cu rotire 360°


Denumiri similare la Microscop Omegon BinoView achromate 1000x LED (33128): BinoView achromate 1000 x LED 33128, BinoViewachromate1000xLED33128, BinoView achromate 1000x LED ( 33128)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^