Zoomion 45322

Zoomion 45322

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-09-05): 173.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Sa te scufunzi in microcosmos este acum o joaca de copil cu ajutorul mocroscopului de mana Zoomion. Conectati simplu acest microscop la portul USB al unui computer. Imediat senzorul color HD va ofera imagini deosebite ale celor mai mici lucruri. Avantajele pe scurt:
  • pana la 500 ori putere de marire
  • explorati obiectele marite direct pe monitor
  • functie foto si video
  • 8 LED-uri stralucitoare pentru obiecte iluminate perfect
  • stand pentru un montaj stabil
  • senzor 2MP CMOS
  • pentru Windows 7/ Windows 8/Vista/XP
50-500 ori putere de marire: reglabil continuu
Camera digitala a microscopului este echipata cu un obiectiv deosebit de performant. Cu ajutorul acestuia puteti ajunge departe in profunzime. Indiferent daca va analizati pielea, o moneda, cristale sau diferite obiecte, datorita puterii de marire de la 50 la 500 ori nu veti avea nici o piedica. . Un instantaneu pentru albumul dumneavoastra: functie foto HD integrata Pastrati obiectul in albumul dumneavoastra foto. Un simplu clic pe butonul "Snap" este suficient. Microscopul transmite imaginea cu o rezolutie de 2 megapixeli direct pe monitorul dumneavoastra. Astfel puteti documenta tot ceea ce veti observa vreodata. Inregistrare video: pentru momente in miscare Atunci cand imaginile nu sunt de ajuns, inregistrarile video pot fi o solutie mai buna. Cu ajutorul microscopului digital de mana puteti inregistra filme cu pana la 30 de cadre pe secunda. Miscarea in inregistrare va fi una fluida. Masurati singur preparatele
Cat de mare este de fapt obiectul vizualizat? La aceste puteri de marire puteti pierde foarte usor perspectiva. Cu acest microscop primiti insa un liniar micrometric. Puteti masura acum foarte simplu orice obiect. Software inclus la livrare Software-ul inclus Amcamp este potrivit pentru orice computer cu Windows instalat.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.